Település:
Pest megye, Aszód

Létrehozva:
2022-01-09 13:48:27


Lázár Lovaspark


A Magyar Turisztikai Ügynökség Kiemelt Partnere

Budapesttől 35 km-re a Gödöllői Királyi Kastély szomszédságában, Domonyvölgyben létesült 2001-ben a Lázár Lovaspark. A fogathajtó világbajnok testvérpár által megálmodott lovaspark 9 hektáros területén egy finom, frissen sütött pogácsa és a hozzá tartozó ágyaspálinka elfogyasztása után megtekinthető a magyar falusi udvar, a versenyistálló és a Világbajnokok terme, valamint lehetőség nyílik a környező erdőben lovaskocsikázásra is.

A magyar lovas hagyományokat felelevenítő látványos lovasbemutatón kívül különleges programokat is kínálunk az érdeklődőknek, mint az igazi versenykörülményeket teremtő fogathajtó verseny vagy a kiváló csapatépítő pusztaolimpiai játékok, valamint különleges programok is szervezhetők, mint például quadozás, trabant rally, kalandtúra...
Szeretettel várjuk minden vendégünket, legyen szó ballagásról, keresztelőről, születésnapról, esküvőről, csapatépítő, illetve céges rendezvényről, de ha csak egy felejthetetlen napot szeretnének eltölteni nyugodt és szép környezetben, látogassanak el a Lázár Lovasparkba!
 
https://szallas.hu/programok/lazar-lovaspark-domony-p2562

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »